(Poistunut julkaisusta)

Käyttöteknikko / Vaasan Sähkö, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

 

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

Käyttöteknikkoa

Tässä työssä valvot ja ohjaat kaukolämmön tuotantoa ja jakeluverkkoa sekä valvot sähköverkon toimintaa. Työvuoron aikana vastaat myös mm. vesianalyyseistä, kemikaaliannosteluista ja valvontakierroksista. Lisäksi hoidat viranomaisyhteydet, häiriöilmoitukset ja toimistoajan jälkeen asiakaspalveluun liittyvät päivystystehtävät. Meillä on jatkuvassa käytössä yli 10 ohjelmistoa (esim. ABB SCADA, Trimble DMS, WebTCC, Arrow, Ellarex), joista mielellään ainakin osa on tuttuja sinulle. Nautit monipuolisesta tekemisestä, jossa jatkuvasti oppii uutta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii kykyä toimia vastuullisessa ja itsenäisessä tehtävässä, valppautta ja harkintakykyä. Sinulla on myös vahvat tietojenkäsittelytaidot. Huolellisuus, tarkkuus ja paineensietokyky ovat meille ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia. Työ on vuorotyötä 12 h vuoroissa. Asiakasviestintä sujuu sinulta kahdella kielellä ja sinulla on soveltuva tekninen koulutus. Kokemus vuorotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Konsernin monipuoliset työsuhde-edut ovat käytettävissäsi.

Nämä tehtävät ovat hyvin harvoin auki, joten tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttömestari Timo Leppäkorpi virka-aikana, puh. 050 530 3330 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 27.1. mennessä.