(Poistunut julkaisusta)

Käyttötavarakäsittelijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haluatko päästä työskentelemään kesän huoneenlämpimässä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella? Kiinnostaako käsin tehtävät varastotyöt?

Etsimme asiakkaallemme Keravalle käyttötavaran käsittelijöitä nopeasti opittaviin varastotyötehtäviin. Työ tapahtuu huoneen lämpöisessä ympäristössä, mukavien työkavereiden seurassa. Töitä tehdään pääasiallisesti tavaroiden pakkaamisen ja lajittelemisen parissa. Työssä pärjääminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tehtävistä, sillä kaikkiin tehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6 - 22 väliselle ajalle.

Töitä on tarjolla alustavasti elokuun loppuun saakka, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mikäli tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta, jätä hakemus heti. Paikkoja on auki useampia. Työt on mahdollista aloittaa heti, mutta töissä tulisi pystyä aloittamaan viimeistään kesäkuun puoleen väliin mennessä.