Käyttöpäivystäjä
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Haemme Helsingin käyttökeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖRADAN KÄYTTÖPÄIVYSTÄJÄÄ

Vastaamme valtakunnallisesti sähköistetyn rautatien käyttökeskustoiminnasta, joka on erittäin tärkeää jokaiselle rautatieliikenneympäristön toimijalle. Suomen rataverkon pituus on noin 6000 km, josta 53 % on sähköistettyä rataa. Käyttökeskukset vastaavat kaikkien sähköratojen kaukovalvonnasta ja – käytöstä. Käyttökeskukset sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa ja Tampereella. Jokainen käyttökeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Haemme nyt Helsinkiin käyttöpäivystäjää.

Käyttökeskuksien työntekijät suorittavat rataverkollaan käytönvalvontaa, suunnittelevat ja tarkastavat jännitekatkoja, sekä toteuttavat niitä. Keskukset ylläpitävät vikojen vastaanottopalvelua ympäri vuorokauden ja käynnistävät tarvittaessa korjaustoiminnan, sekä seuraavat korjaustoimintaan liittyviä vasteaikoja. Lisäksi käyttökeskusten työhön kuuluvat sähköradan sähköturvallisuuden ja sähkölaitteiston käytön neuvonta. Käyttökeskukset ovat myös tärkeässä roolissa sähköradan ongelmatilanteissa. 

Etsimme sähköalan ammattihenkilöä, sähköalan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto on eduksi. Haemme ensisijaisesti sähköalan ammattilaista. Arvostamme mahdollista työkokemusta rautatiealalta, mutta aiempi alan kokemus ei ole välttämätöntä. Henkilönä olet vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä suhtaudut uusiin haasteisiin avoimin mielin. 

Kerro meille itsestäsi

Vaikuttiko mielenkiintoiselta ja sopivan haastavalta tehtävältä? Sopisiko tehtävä juuri sinulle? Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 2.8.2021 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime minuuteille, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä käyttökeskustiimin tuen. Työnantajana Fintraffic tarjoaa hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa.  

Kysy ihmeessä lisää

Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää.

Voit ottaa yhteyttä käyttökeskuspäällikkö Juha Mikolaan puhelimitse 0445334242. Juhan tavoittaa soittoajalla 2.8.2021. klo 11-15.

 

Lisätietoja löydät myös täältä: https://www.fintraffic.fi/fi/raide/kayttokeskustoiminta

Päätöksemme tueksi tulemme käyttämään soveltuvuusarviota. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 450 7000
Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot