(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäivystäjä
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme palvelukseemme kahta henkilöä, vakinaiseen työsuhteeseen, Tampereelle ja Ouluun

SÄHKÖRADAN KÄYTTÖPÄIVYSTÄJÄ

Finrail Oy vastaa valtakunnallisesti sähköistetyn rautatien käyttökeskustoiminnasta, joka on erittäin tärkeää jokaiselle rautatieliikenneympäristön toimijalle. Suomen rataverkon pituus on noin 6000 km, josta 53 % on sähköistettyä rataa. Finrailin käyttökeskukset vastaavat kaikkien sähköratojen kaukovalvonnasta ja – käytöstä. Käyttökeskukset sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa ja Tampereella. Jokainen käyttökeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

Haemme nyt kahta käyttöpäivystäjää siten, että toinen sijoittuu Tampereelle ja toinen Ouluun. Työ on luonteeltaan vuorotyötä.

Käyttöpäivystäjät valvovat erilaisia sähköteknisiä järjestelmiä sekä suunnittelevat ja suorittavat jännitekatkoja ja – kytkentöjä. Lisäksi he auttavat tarvittaessa sähköradan sähköturvallisuuteen ja sähkölaitteistojen käyttöön liittyvissä asioissa. Käyttökeskukset ovat myös tärkeässä roolissa sähköradan ongelmatilanteissa. Keskukset ylläpitävät vikojen vastaanotto- ja välityspalvelua ympäri vuorokauden.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä joilla on teknikon tai insinöörin tutkinto, tai muuten hankittu soveltuva sähköalan koulutus. Arvostamme edelleen työkokemusta sekä rautatiealalta ja esimiestehtävistä, mutta aiempi kokemus näistä ei ole välttämätöntä. Henkilönä olet vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttökeskuspäällikkö Markku Tikka p. 0408645289 (arkisin klo 9-15) tai markku.tikka@finrail.fi

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?756ed70e viimeistään 16.9.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.