(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäivystäjä (Valvomotyöntekijä)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme nyt käyttöpäivystäjää vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan Vapaalaan. Oletko reipas, vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka viihtyy rennossa ja huumorilla rikastetussa työyhteisössä? Olet sitten vastavalmistunut tai LVISKA-taustaista kokemusta jo saanut tekijä, hae mukaan tiimiimme!

Kiinteistövalvomon käyttöpäivystäjä tulee toimimaan jatkuvassa vuorotyössä (aamu, aamu, yö, yö, kuusi vapaapäivää) 12 tunnin työvuoroissa. Tulet vastaamaan valvomoon kytkettyjen kiinteistöjen automaatiohälytysten käsittelystä sekä talotekniikan säätämisestä etäyhteydellä.

Tarjoamme rennon ja nuorekkaan työporukan sekä monipuolisen työnkuvan, alati muuttuvat tilanteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviisi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Perehdytämme sinut tehtävään, pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hyvät eväät käyttöpäivystäjän tehtävään antaa:

  • talotekniikan tuntemus
  • tietokoneiden käytön perusosaaminen
  • koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta
  • englanninkielen taitaminen niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin

Kokemus ei kuitenkaan ole tärkeintä, vaan motivoitunut asenne työntekoa kohtaan! Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet innokas kehittämään itseäsi muun tiimimme mukana. Tehtävässä pärjäät myös asiakaspalvelulähtöisellä asenteella sekä yhteistyö- ja ongelmanratkaisukyvyillä, et hyydy hankalissakaan tilanteissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-15 välillä asiantuntija Riku Kaapro, p. 050 523 2128 tai riku.kaapro@caverion.com.

Hae tehtävää 3.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.