(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäivystäjä (Data-center)
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Vantaa

Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla useampaa käyttöpäivystäjää Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme.

Käyttöpäivystäjien työnkuvaa kuuluu:

• Teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta vastaaminen
• valvomotehtävät
• data- center kohteiden ylläpito

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa. Kokemus data-center ympäristöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työporukan, mielenkiintoiset kohteet ja monipuolisen työnkuvan. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Perehdytämme sinut tehtävään, pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneisen käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Englanninkielen taitaminen on tärkeää niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com.

Hae tehtävää 14.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.