(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi toimipaikkaamme Helsinkiin

Käyttöpäällikköä sähkölaitteiston käytönjohtajaksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit Helsingin sähkötiimin esimiehenä ja vastaat HUS-alueen sairaaloiden sähköteknisistä järjestelmistä. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät, erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähköpuolen tehtäviä, kuten PTS-suunnittelua, käytönohjausjärjestelmän kautta tapahtuvia kojeiston käyttötoimenpiteitä, pienjännite- tele- ja turvajärjestelmien ylläpidon budjetointia ja seurantaa, riskien kartoitusta, tiedottamisen suunnittelua ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää sähkö- tele- ja turvateknistä tuntemusta, suur- ja keskijännite kojeistojen tuntemusta ja kykyä johtaa n.15 hengen tiimiä, joka koostuu sähköalan asiantuntijoista ja asentajista.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai DI ja sähköpätevyys S1.  Edellytämme työkokemusta sähköpuolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.9.2019 mennessä HUS-Kiinteistöjen sivuilla olevan Webropol-linkin kautta, sähköisessä muodossa. Linkki yhtiön avoimiin työpaikkoihin on seuraava: https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.