Käyttöpäällikkö
Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymä (Kuvesi)

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymä hakee  

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Käyttöpäällikkö vastaa veden tuotannon ja jakelun toimivuudesta. Tehtäviin kuuluu myös vesilaitoksen varallaolo muun henkilökunnan kanssa. Käyttöpäällikkö toimii toimitusjohtajan varahenkilönä. Kuvesi vastaa myös Keski-Uudenmaan vesiensuojelun liikelaitoskuntayhtymän operatiivisesta toiminnasta, johon kuuluu viemärilaitostoimintaa sekä vesiensuojelutehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vesihuoltoalalla. Tehtävä edellyttää vähintään voimassa olevia B-ajokorttia, vesityökorttia, tieturvakorttia ja työturvallisuuskorttia.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan määräämisen yhteydessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.3.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kari.korhonen@kuvesi.fi.

Lisätietoja virkaa koskien antaa käyttöpäällikkö Tuomas Turunen p. 041-434 9332 sekä toimitusjohtaja Kari Korhonen p. 044-2002 540, sähköpostit ovat muotoa etunimi kari.korhonen@kuvesi.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234381
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Uusimaa