(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö
Turku Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tule meille

KÄYTTÖPÄÄLLIKÖKSI

johtamaan ja kehittämään sähköverkon käyttö- ja kunnossapitotoimintaa sekä rakentamaan kanssamme hiilidioksidineutraalia tulevaisuutta.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässäsi kehität ja olet vastuussa sähkönjakeluverkon käyttö- ja kunnossapitotoiminnasta, sähköverkon viestiliikenteestä sekä näihin liittyvistä hankinnoista ja sopimuksista. Tärkeä osa tehtävääsi on myös varautumissuunnittelu sähkönjakeluverkkojen osalta.

Käyttöpäällikkönä johdat 14 hengen käyttö- ja kunnossapitotiimiä, joka tekee yhteistyötä niin konsernin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastuullesi kuuluu myös reklamaatioiden käsittely ja häiriöviestintä sekä verkon käytön järjestelmähankinnat ja niiden kehittäminen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja hyvät mahdollisuudet alalla kehittymiseen Varsinais-Suomen johtavassa energia-alan yhtiössä, jonka tavoitteena on kehittää uusia, ihmisten elämää sekä ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. Pääset verkostoitumaan ja viemään koko energia-alaa eteenpäin yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa. Roolisi on meille erittäin merkittävä: vastaat yli 86 000 asiakkaan sähkön toimitusvarmuudesta ja laadusta. Toimitusvarmuutemme on hyvällä tasolla. Lisäksi toimit Turku Energia Sähköverkot Oy:n johtoryhmän jäsenenä, joten saat kehittää oman vastuualueesi ohella toimintaa myös yhtiötasolla.

Toivomme sinulta

Tehtävä soveltuu parhaiten henkilölle, joka kykenee johtamaan kokonaisuuksia, viemään asioita pitkäjänteisesti eteenpäin sekä reagoimaan joskus nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet aktiivinen verkostoituja ja sujuva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Lisäksi toivomme sinulta

  • kokemusta sähkönsiirtoon, kunnossapitoon ja sähköverkon käyttöön liittyvistä tehtävistä
  • kokemusta 0,4–20kV:n sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä
  • S1-pätevyyttä (tai valmiutta ja edellytyksiä suorittaa pätevyys pikimmiten) ja kykyä toimia käytönjohtajana
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sähkövoimatekniikan insinööri tai DI)
  • suomen- ja englanninkielen taitoa

Arvostamme aiempaa esimieskokemusta, mutta ellei sinulla sellaista vielä ole, odotamme halua ja vahvaa kykyä toimia ohjaavassa esimiesroolissa. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on tuntemusta verkkotieto- ja käytöntukijärjestelmistä.

Käyttöpäällikön esimiehenä toimii johtaja Tomi Toivonen, joka antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Tomin (p. 050 557 3124) tavoitat 17.1. klo 14–16 ja 22.1. klo 14–16.

Tutustu yritykseemme nettisivuillamme www.turkuenergia.fi

Odotamme hakemustasi – jätähän sen viimeistään 27.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs.