(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö
Taaleri Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme käyttöpäällikköä energia-liiketoimintaan. Käyttöpäällikön tehtävä on huolehtia Suomessa sijaitsevien 13 tuulipuiston sähkölaitteistojen toiminnasta sekä vastata niiden sähköturvallisuudesta. Käyttöpäällikkö organisoi tuulipuistojen käyttötoimintaa yhteistyössä osaavan tiimin ja alihankkijaverkoston kanssa. Lisäksi käyttöpäällikkö koordinoi tuulipuistojen sähköverkkojen ja -asemien kunnossapitoa sekä verkkovalvomoyhteistyötä. Jatkossa käyttöpäällikön tehtävät voivat liittyä myös uusien kansainvälisten tuulivoima- ja aurinkoenergiahankkeiden rakentamiseen tai muihin operatiivisen toiminnan asiantuntijatehtäviin.

Edellytykset uudelle energialaiselle:

  • S1 pätevyys tai edellytykset pätevyyden hakemiseksi
  • Laajoja kokonaisuuksien hallitseminen ja looginen päätöksentekokyky paineenkin alla
  • Reipas ja työtä pelkäämätön asenne
  • Vahvat yhteistyötaidot
  • Hyvä englanninkielen taito
  • Eduksi katsotaan osaaminen tuulipuistojen, sähköverkkojen sekä asemien käytöstä ja kunnossapidosta sekä suunnittelusta ja /tai rakentamisesta

Toimipaikkana on Oulun tai Tampereen toimipisteemme, joissa energian operatiivinen tiimi pääosin työskentelee ja tulee auttamaan ja tukemaan uutta käyttöpäällikköä tehtävässään.

Tunnistatko itsesi uudeksi Taalerilaiseksi? Hae meille töihin! Laita hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 23 5.2018 mennessä. Lisätietoja voit kysellä seuraavast: Olli Hagqvist (050 551 4458) ja Erkki Kunnari (040 809 6840).