(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö Vetelin Energia Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Vetelin Energia Oy on Vetelin kunnan omistama energiayhtiö. Konserniimme kuuluu myös Vaasassa toimiva Oy Kontaktor Ab. Tuotamme, myymme ja toimitamme asiakkaillemme sähköä koko Suomen alueelle ja lämpöä Vetelin kunnassa oleville asiakkaille. Tarjoamme sähköurakointia Vaasasta ja Vetelistä sekä myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä. Lisäksi myymme sähkötarvikkeita ja asennuspalvelua sekä kunnossapidämme ja uudistamme Vetelin kunnan alueella olevaa sähköjakeluverkkoa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua kellon ympäri. Liikevaihtomme on n. 7 milj. euroa. Lisätietoja www.venergia.fi

Haemme Vetelin Energia Oy:n palvelukseen Veteliin verkkoliiketoiminnasta vastaavaa

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullesi kuuluvat sähköturvallisuuslain mukaiset käytönjohtajan sekä sähkötöidenjohtajan tehtävät.

Tehtäviisi kuuluu verkko-omaisuuden hallinta, taloudellinen ja turvallinen käyttötoiminta jakeluverkkotoiminnan säädösten ja määräysten mukaan sekä kunnossapito- ja sähköasematöiden ohjaus ja suunnittelu.

Käyttöpäällikkö toimii verkostoasentajien esimiehenä ja varmistaa sähköverkon turvallisen ja laadukkaan rakentamisen ja kunnossapidon sekä työskentelee aktiivisesti strategisen suunnittelun ja vuosisuunnittelun parissa. Käyttöpäällikkö myös varmistaa sähköverkon toimivuuden käytön näkökulmasta.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antavat monipuolinen työkokemus toimialalta ja sähkövoimatekniikan DI- tai amk-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee olla sähköpätevyys 1 suoritettuna. 

Tarjoamme:  

- vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
- kilpailukykyisen kuukausipalkan ja muut henkilöstöedut
- johtoryhmän jäsenenä osallistut yhtiön aktiiviseen kehittämiseen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 16.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi  tai Vetelin Energian toimitusjohtaja Antti Kettu 040 7797 486. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti!