(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö sähköverkkopalveluihin
Leppäkosken Sähkö -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Menestyvä sadatta toimintavuottaan viettävä energiayhtiö kiihdyttää alan muutosta kohti resurssitehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja ja hakee

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖVERKKOPALVELUIHIN

Tulet vetämään käyttö- ja mittaustiimiä, joka tekee yhteistyötä niin konsernin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat sähkönjakeluverkon toiminnasta, käyttötehtävistä, sähköverkon viestiliikenteestä ja näihin liittyvistä hankinnoista. Myös järjestelmähankinnat, järjestelmien kehittäminen ja varautumissuunnittelu kuuluvat tehtäviisi. Asemapaikkasi on Ylöjärvi ja Ikaalinen.

Sinulla on jo vahvaa sähköverkosto-osaamista ja esimieskokemusta. Hallussasi on tehtävään sopiva sähkötekniikan pohjakoulutus ja tunnet omaksesi myös automaatio- ja tietoliikenneasiat. Kokemus sähkönjakeluverkon käytönvalvontatehtävistä katsotaan eduksi. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin myös paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia-alan konsernia.

Lisätietoja saat soittamalla Leppäkosken Sähkö Oy, verkostojohtaja Matti Virtanen, puh. 044 750 3349 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 313 8077. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.