(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö, sahaliiketoiminta
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme Kotkan sahalle käyttöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Käyttöpäällikkönä vastaat sahan tuotannosta ja tuotannon tehokkuudesta. Tehtäviisi kuuluvat myös tuotannon budjetointi sekä tuotannon työntekijöiden henkilöstöasiat, mm. rekrytointi. Toimit kahden työnjohtajan esimiehenä. Vastaat lisäksi sahan työsuojelusta osana muuta suojeluorganisaatiota. Osallistut sahan kunnossapidon suunnitteluun ja ohjaukseen sekä tuotannon kehitys- ja investointiprojekteihin.

Edellytämme sinulta hakijana tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista teknistä tutkintoa. Toivomme sinulta myös kokemusta esimiestehtävistä, ja arvostamme etenkin vastaavien tehtävien kokemusta teollisuuden parissa. Katsomme eduksesi kokemuksen sahateollisuudesta, kunnossapidosta sekä investointiprojekteista. Hyvä englannin kielen taito on myös eduksi.

Etsimme joukkoomme hyvää joukkuepelaajaa, joka osaa johtaa ja innostaa ihmisiä. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää päätöksentekokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä erinomaisia viestintätaitoja. Toivomme, että kanssasi on mukavaa työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Olli-Pekka Hakkarainen, Sahaliiketoiminnan johtaja, Kotkamills Wood Oy, puh. 05 210 1207.

Kiinnostuitko?
Tee hakemuksesi meille sunnuntaihin 23.6.2019. mennessä.