(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö, pakkauspaperituotanto
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Stora Enso Imatran tehtaat hakee käyttöpäällikköä pakkauspaperituotantoon.

Käyttöpäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluvat laadun ja tuotantolinjan käytettävyyden varmistaminen, tuotantotehokkuuden kehittäminen sekä yhteistyö kunnossapidon kanssa. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen ovat olennainen osa työtäsi. Käyttöpäällikkö raportoi tuotantolinjasta vastaavalle tuotantopäällikölle.

Tehtävävaatimukset

Haemme esimiestehtävässä johtamiskokemusta hankkineita tiimipelaajia, joilla on kokemusta tuotantolinjan käyttötehtävistä sekä myös näyttöä tuloksellisista kehitys- ja muutoshankkeista.

Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kunnossapidon tuntemusta ja englannin kielen taitoa. Kykenet myös työskentelemään itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtäsi.

Arvostamme joustavaa otetta työhön ja kiinnostusta ulkomailla työskentelyä kohtaan. Sinulla on alalle sopiva korkeakoulu- tai insinööritasoinen koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kati Ekman, tuotantopäällikkö

+358 40 5697829 tai

kati.ekman@storaenso.com

Jätä hakemuksesi ja CV sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 2.3.2018 mennessä.