(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö, kunnossapito
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Pankakoski

Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla asiakaskohteeseemme Pankakoskelle kunnossapidon ammattilaista. Käyttöpäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä asiakaskohteen kunnossapitoa ja kehityshankkeita. Vastuullesi kuuluu oman tiimisi työnjohto ja esimiestehtävät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän teollisuuden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä monipuolisia tehtäviä ja kehittymään. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. odotamme sinulta kunnossapidon toiminnan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Englannin kielen sujuva osaaminen tehtävän hoitamiseksi on välttämätöntä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jani Perttula p. 040 183 6627. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 18.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1