(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö energiantuotantoon
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Tehtäväsi

Jyväskylän Energia -yhtiöiden energiantuotanto-organisaatio varmistaa Jyväskylän Energiantuotanto Oy:n ja Jyväskylän Voiman Oy:n omistamien laitosten työturvallisen ja kustannustehokkaan toiminnan.

Vastuullasi on:

  • Johtaa käyttöorganisaation toimintaa
  • Kehittää käyttörutiineja yhteistyössä käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa
  • Yhteistyö tuotannonsuunnittelun, polttoaineen hankinnan ja kaukolämmön jakelun kanssa
  • Yhteistyö viranomaisten kanssa
  • Painelaitteiden käytönvalvonta

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä keskeisessä roolissa kehittämässä uusia toimintatapoja. Teet yhteistyötä alan muiden ammattilaisten kanssa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja edelleen kehittämään omaa osaamistasi mm. esimiestyön, muutosjohtamisen ja itsesi johtamisen osa-alueilla. Tehtävässä raportoit tuotantojohtajalle.

Odotamme

Sinulla on tekninen koulutus (ins. tai DI) ja vähintään 5 vuoden työkokemus energia-alalla ja olet toiminut esimiestehtävissä. Sinulla on myös kokemusta kunnossapidon järjestelmistä, toimintatavoista ja työkaluista. Katsomme eduksi DNA-prosessinohjausjärjestelmän tuntemuksen. Omaat näyttöä hyvistä tuloksista aiemmissa tehtävissä ja erinomaiset ihmisten ja toimintojen ohjaustaidot. Kykenet myös viemään läpi muutosprojekteja kestävä kehitys huomioon ottaen. Tehtävässä menestyäksesi kommunikoit sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Kiinnostuitko?

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 17.8.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.