(Poistunut julkaisusta)

Käyttöpäällikkö, arkittamo
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Metsä Board hakee nyt

ARKITTAMON KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Äänekosken kartonkitehtaalle

Ota haltuun uusi, innostava työ

Arkittamon käyttöpäällikön tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen. Tässä roolissa saat erinomaisen tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja arvokasta työkokemusta tehokkaalla tuotantolaitoksella kannattavasti kasvavassa yhtiössä. Vastaat kokonaisvaltaisesti arkittamon toiminnasta, turvallisuusjohtamisesta, laaduntuottokyvystä, kapasiteetin hyödyntämisestä, kustannus- ja energiatehokkuudesta, operatiivisista investoinneista, laadittujen joustavien toimintamallien mukaisesta toiminnasta, henkilöstötehokkuudesta, alueen ammatillisesta osaamisesta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös tehtaan arkkituotevarastotoiminnoista sekä tuotannon ja asiakaspalvelun välisestä logistiikkayhteistyöstä. Arvojemme mukainen hyvä esimiestyö on myös keskeinen osa toimeasi.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva DI:n koulutus ja aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden tuotannon johtamisesta ja/tai kehittämisestä. Olet työskentelytavaltasi tuloshakuinen ja määrätietoinen sekä huomioit kustannustehokkuuden. Sinulla on halu kehittää uusia toimintamalleja. Omaat vahvan turvallisuusasenteen. Sinulla on motivaatiota toimia esimiestehtävissä sekä omaat hyvät ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta. Olet vastuuntuntoinen ja omaat paineensietokykyä. Lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Työ Metsä Groupissa on yhdessä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu, kiinnostus ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Perehdytämme sinut Metsä Boardiin ja tehtävään kattavalla perehdyttämisohjelmalla.

Haluatko kuulla lisää?

Tehtaanjohtaja Veli-Pekka Kyllönen (p. 050 400 5292) kertoo mielellään lisää tulevasta tehtävästäsi ja odotuksistamme sinusta. VP:n tavoitat parhaiten arkipäivisin kello 15-16.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 18.8.2019 saakka. Menestystä hakuun!