Käyttöönottotarkastaja (kauko-ohjausjärjestelmät)
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset kehittämään konkreettisella tavalla Suomen rautatiejärjestelmän toimivuutta? Tarjolla paikka rautatieliikenteen tietojärjestelmien kehittämisen ytimessä. Haemme kokenutta osaajaa vastaamaan rautateiden liikenteenohjauksessa käytettävien kauko-ohjausjärjestelmien käyttöönottotarkastuksista ja käyttöönottotarkastuksiin liittyvän toiminnan kehittämisestä kokonaisuutena.  

Mitä työ pitää sisällään? 

Käyttöönottotarkastajan tehtävässä vastaat kauko-ohjausjärjestelmien kehittämisprojekteihin liittyvistä käyttöönottotarkastuksista Fintraffic Raiteen vastuulle kuuluvien kokonaisuuksien osalta. Vastaat myös käyttöönottotarkastuksiin liittyvän toiminnan kehittämisestä ja toimintaan liittyvien palveluntuottajien ohjaamisesta. Ympärilläsi työskentelee joukko turvallisuuden ja rautatieliikenteenhallinnan järjestelmien kehittämisen ja ylläpidon ammattilaisia (tuotepäälliköitä, pääkäyttäjiä, ICT-ammattilaisia, projektipäälliköitä jne.).  

Voit aloittaa vakituisen ja kokoaikaisen työn joustavasti sopimuksen mukaan. Pääasiallisena työskentelypaikkasi on Helsinki tai joku muu Fintraffic Raiteen nykyisten ohjauskeskusten sijaintipaikkakunta. Työhön sisältyy matkustamista (ohjauskeskukset, projekteihin liittyvät käyttöönottotarkastukset jne.), mutta joustava etätyö on myös luonnollinen osa kokonaisuutta.  

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta: 

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikka, automaatiotekniikka jne.) 
 • tehtävään soveltuvaa työkokemusta (rautateiden turvalaitejärjestelmien käyttöönotot, turvallisuuskriittisiin teollisuusautomaatiojärjestelmiin liittyvä työkokemus jne.) 
 • intoa opiskella koko rautatieliikenteen järjestelmäkokonaisuus 
 • taitoa työskennellä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa 
 • hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja suomeksi ja englanniksi 

Eduksi haussa on: 

 • Valtion rataverkon haltijan osaamis- ja pätevyysvaatimusten mukainen turvalaitteiden käyttöönottotarkastajanpätevyys 
 • työkokemus ja näytöt toiminnan kehittämisestä sekä ymmärrys rautateiden teknisistä järjestelmistä ja operoinnista kokonaisuutena.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

Fintraffic ohjaa liikennettä maalla, merellä ja ilmassa. Tarjoamme ja kehitämme liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita kaikissa liikennemuodoissa sekä varmistamme liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden vastuullisesti. Palvelumme tukevat kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän tarpeita ja kuljetuksia, turvallisuusviranomaisten toimintaa sekä Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan hyvin konkreettisesti rautatiejärjestelmän toimivuuteen.    

Tarjoamme sinulle lisäksi nämä: 

 • Mielenkiintoisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtävän, joka kasvaa mukanasi 
 • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön sekä tulosorientoituneen ympäristön 
 • Mahdollisuuden työskennellä mahtavien kollegoiden ja koko rautatietoimialan sekä eurooppalaisten huippuammattilaisten seurassa 
 • Hyvät henkilöstöedut 

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää? 

Kysymyksiä tehtävästä tai haluatko lisätietoja? Mikko Natunen vastaa – tavoitat hänet numerosta 040 585 8849 tai sähköpostitse mikko.natunen@fintraffic.fi. 

Lisätietoja löydät myös täältä: www.fintraffic.fi  

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.1.2022. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi. 

Käytämme soveltuvuusarviointia päätöksemme tueksi.  
 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot