Käyttöönottoprojektipäällikkö Taitori Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Pysyykö sinulla langat käsissä ja aikataulu tiukasti hanskassa kiireenkin keskellä? Etsimme järjestelmällistä ja oma-aloitteista käyttöönottoprojektipäällikköä Taitori Oy:lle. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta projektien läpi viemisestä, kommunikoit sujuvasti sidosryhmien välillä ja hoidat projektit läpi täsmällisesti aikataulussa, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista käyttöönottoprojektipäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Taitori Oy.
TYÖNKUVA
Tässä työssä tehtäväsi on vastata yrityksen käyttöönottoprojekteista. Tehtävänäsi on varmistaa, että projektit etenevät täsmällisesti aikataulussa ja pidät langat käsissäsi projektien edetessä. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito ja palaverit asiakkaiden kanssa sekä kommunikointi laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Mikäli osaat tehdä konfiguraatioita, voi työtehtäviisi kuulua myös näiden tekemistä käyttöönoton jälkeen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Projektien aikataulusta huolehtiminen
* Yhteydenpito ja palaverit asiakkaiden kanssa
* Kommunikointi sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai valmistumassa oleva sopivan koulutustaustan omaava henkilö (esim. tietojärjestelmätiede). Sinulta löytyy aiempaa kokemusta projektien vetämisestä ja pystyt pitämään tiukasti kiinni aikatauluista. Työotteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Kokemusta projektien vetämisestä
* Järjestelmällinen ja tarkka työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuvan suomen ja englannin kielen taito


Tekninen osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 10 - 37,5 h/vko

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp03@academicwork.fi](mailto: esp03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Taitori Oy yhdistää ihmisiä ja tiloja auttaen asiakkaitaan hyödyntämään paremmin omia toimitilojaan. Me Taitorilla valjastamme uusinta huipputeknologiaa ja tuotamme uudenlaisia ratkaisuja, jotta tilanhallinta, varaaminen ja raportointi olisi helpompaa. Ymmärrämme ihmisten muuttuvia tarpeita ja parannamme teknologian avulla jokaista kohtaamista. Tavoitteemme on, että ihmisillä on aina sopivasti tilaa erilaisiin kohtaamisiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247181
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki