(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottopäällikkö
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja ja parempaa maailmaa. Meillä viihdytään. 

 

KIITO on L&T:llä käynnissä oleva laaja kehitysohjelma, jossa otetaan käyttöön Kiinteistöpalveluiden uusi toimintamalli ja KIITO-järjestelmä. KIITO hakee nyt avaintehtävään aktiivista ja omatoimista

KÄYTTÖÖNOTTOPÄÄLLIKKÖÄ

siivous- ja tukipalveluihin määräaikseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässäsi pääset osaksi aktiivista käyttööottopäällikkötiimiä ja roolinasi on avustaa muita kolmea käyttöönottopäällikköä heille nimettyjen yksiköiden KIITO-käyttöönotoissa. Valmennat ja opastat yksiköiden avainhenkilöitä tarpeen mukaan sekä varmistat, että he ovat oppineet kriittiset asiat. Selvität kysymyksiä ja viestit ratkaisuista. Autat tietojen keräämisessä ja muokkaamisessa. Työ edellyttää matkustamista Suomessa ja matkasuunnitelmat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Olet joko pitkällä kokemuksella varustettu alan ammattilainen tai juuri valmistumassa oleva tulevaisuuden ammattilainen? Ymmärrät liiketoiminnan perusteet ja hyvän tuloksen edellytykset. Osaat valmentaa ja opastaa sekä varmistaa, että asiat on omaksuttu. Olet nopea oppimaan ja omaksumaan asioita. Osaat tarttua omatoimisesti tehtäviin ja hoitaa asiat loppuun saakka sovitussa aikataulussa. Et pelkää kysyä ja selvittää itsellesi vieraita asioita. Haluat varmistaa, että selvitetyt asiat viestitään eteenpäin. Persoonaltasi olet helposti lähestyttävä ja sinulla on uskottava esiintymistapa. Toimit sovittujen toimintamallien mukaisesti ja olet hyvä tiimin jäsen. Lisäksi joustavuus ja matkusvalmius ovat valttia tässä työssä.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen avaintehtävän strategisen muutosohjelman keskiössä. Tehtävä on määräaikainen, 3.9.-15.12.2018, projektiaikatauluun liittyen. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Tikanpesässä, Helsingin Pitäjänmäessä.

 

Tehtävään hakeminen:

Mukaan KIITO -tiimiin voit hakea 19.8. mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävän tarjoamista haasteista saat jalkautuspäällikkö Sari Äijälältä p. 040 7260 348. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostilla: sari.aijala@lassila-tikanoja.fi