(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottokonsultti (Mepco Palkat), Jyväskylä, Pieksämäki
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Olemme taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään.

Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn nopeasti kehittyvässä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, toimivan työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti.

Haemme nyt Jyväskylään ja Pieksämäelle

KÄYTTÖÖNOTTOKONSULTTIA

uusien asiakkuuksiemme haltuunottoprojekteihin vastaamaan Mepco HRM -ohjelmiston käyttöönotoista. Toimit myös teknisenä tukena Mepco HRM -ohjelmiston käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta Mepco HRM -ohjelmiston pääkäyttäjän tehtävistä sekä ymmärrystä palkkahallinnosta. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja sekä hyvä asenne yhteseen tekemiseen ja asiakaspalveluun. Aiempi kokemus projektienhallinnasta katsotaan eduksi.


Lisätietoja tehtävästä antaa: Samuel Akselin, 010 3472 874, samuel.akselin@tietoakseli.fi

Katso täältä tarkemmin, millaista on työskennellä TietoAkselissa taloushallinnon asiantuntijana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille 25.2.2018 mennessä.