(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottoinsinööri
Dieffenbacher Panelboard Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Meille on kunnia-asia ansaita asiakkaidemme luottamus joka päivä ja näyttää heille olevamme johtava yritys alallamme. Tämä haastaa meidät ja tarjoaa mahdollisuuksia jokaiselle työntekijällemme tehdä ja kehittää hienoja asioita yhdessä.
Haluaisitko liittyä mukaan menestymään kanssamme?   Etsimme

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ

linjojen ja laitteiden käyttöönottoon ja huoltokäynteihin asiakkaiden luona. Tehtävässä menestyminen edellyttää Siemens S7- ja Allen-Bradley ControlLogix -PLC ympäristöjen hyvää hallintaa tai nopeaa oppimista. Tunnet tai opit nopeasti sähkökäytöt ja erilaiset väyläratkaisut. Sitoudut työhösi, sopeudut hyvin uusiin työympäristöihin ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja raportointitaidot.
Työ edellyttää säännöllistä matkustamista toimittamiemme laitteiden ja linjojen asennuksen ja käyttöönoton toteuttamiseksi ja huoltokäynneille. Tehtävän hoito ei edellytä asumista Lahden alueella.
 
Toivomme kaikilta hakijoilta lisäksi:

  • sähkö/automaatiotekniikan koulutusta (DI, insinööri tai vastaava)
  • käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan hakijan niihin
  • aktiivista, avointa ja ennakkoluulotonta asennetta ja sopeutumista erilaisten kulttuurien kanssa työskentelyyn
  • englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, saksan kielen taito on eduksi 

Tarjoamme edistyksellisen ja kansainvälisen projekti- ja tuotetoteutusympäristön sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi tiimimme jäsenenä.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat automaatiosuunnittelupäällikkö Jarno Haansola (puh. 050 573 4989 / jarno.haansola@dieffenbacher.com) sekä projektiosaston päällikkö Kimmo Kakkonen (puh. 040 737 2230 / kimmo.kakkonen@dieffenbacher.com).
Lisätietoja konsernista www.dieffenbacher.com.
 
Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi HRM Heikinheimon -sivuille www.hrmheikinheimo.fi viimeistään 31.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.