(Poistunut julkaisusta)

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRI
DIEFFENBACHER PANELBOARD OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Etsimme

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ


linjojen ja laitteiden käyttöönottoon ja huoltokäynteihin asiakkaiden luona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Siemens S7- ja Allen-Bradley ControlLogix -PLC ympäristöjen hyvää hallintaa tai nopeaa oppimista. Tunnet tai opit nopeasti sähkökäytöt ja erilaiset väyläratkaisut.  Sitoudut työhösi, sopeudut hyvin uusiin työympäristöihin ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja raportointitaidot. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista toimittamiemme laitteiden ja linjojen asennuksen ja käyttöönoton toteuttamiseksi ja huoltokäynneille. Tehtävän hoito ei edellytä asumista Lahden alueella.

Toivomme kaikilta hakijoilta lisäksi

  • sähkö/automaatiotekniikan koulutusta (DI, insinööri tai vastaava)
  • käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan hakijan niihin
  • aktiivista, avointa ja ennakkoluulotonta asennetta ja sopeutumista erilaisten kulttuurien kanssa työskentelyyn
  • englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, saksan kielen taito on eduksi.


    Tarjoamme edistyksellisen ja kansainvälisen projekti- ja tuotetoteutusympäristön sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi tiimimme jäsenenä.

    Lisätietoja tehtävästä antavat automaatiosuunnittelupäällikkö Jarno Haansola (puh. 050 5734 989 / jarno.haansola@dieffenbacher.com) sekä projektiosaston päällikkö Kimmo Kakkonen (puh. 040 737 2230 / kimmo.kakkonen@dieffenbacher.com). Lisätietoja konsernista www.dieffenbacher.com

    Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi HRM Heikinheimon -sivuille www.hrmheikinheimo.fi viimeistään 30.09.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.