(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottoinsinöörejä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Käyttöönottoinsinöörejä

Tehtävän sisältö

Haemme käyttöönottoinsinöörejä OL3-projektiin Olkiluotoon. Avoimia tehtäviä on useita. Henkilöt tulevat työskentelemään OL3-projektin käyttöönottovaiheessa tulosaineiston käsittelijöinä. Tehtäviin tulee kuulumaan mm. laitoksella tapahtuvan koekäytön tulosten tarkastusta ja valvontaa. Tehtävään kuuluu mm. dokumenttien tarkastusta ja kommentointia sekä mahdollisten muutosten tarkastamista. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä (tavoiteaika maalis/huhtikuussa) ja töiden kesto n. 1 vuosi. Haastattelut tehtäviin aloitetaan heti.

Tarvittava kokemus/koulutussuunta

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. konetekniikan/mekaanisen puolen insinööri), kielitaitoa (suomi ja englanti), aikaisempaa työkokemusta insinöörialan tehtävistä (kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi) sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. 

Työ voidaan aloittaa heti, kun sopivat ehdokkaat löytyvät ja henkilöille on myönnetty kulkulupa. 

Hakuaika päättyy: 28.2.2021 16:00

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Tuomas Kaukomies
Myyntipäällikkö

044 412 4366

tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi