(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottaja (Vision and Sensing Specialist) Kajaaniin
RAUTE Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018
RAUTE Oyj
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2017 oli 148,1 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2017 lopussa oli 704. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Kajaanin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen käyttöönottajaa (Vision and Sensing Specialist) lisävahvistukseksi järjestelmien käyttöönotto- ja huoltotehtäviin. Tehtäväkenttääsi kuuluu teknistä asiakaspalvelua eri puolilla maailmaa asiakkaiden luona. Työpaikkasi sijaitsee Kajaanissa. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi konenäkö- ja mittalaitejärjestelmien testausta sekä käyttöönotto- ja huoltotehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta koulutusta esim. automaatio-, sähkö- tai tietotekniikan alalta tai omaat jo vastaavaa ammatillista osaamista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen taitoa kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

Etsimme reipasta ja huumorintajuista ammattilaista joka omaa valmiudet itsenäiseen työhön kansainvälisellä kentällä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä oma-aloitteellista ja innovatiivista työotetta sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä ympäristössä alan johtavassa teknologiayrityksessä, hyvät kehitysmahdollisuudet sekä jatkuvan koulutuksen ja tuen tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 22.07.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen oulu@vmp.fi Kohdenna hakemus sähköpostin otsikolla ”KÄYTTÖÖNOTTAJA”.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelussa HR -asiantuntija Riikka Luoma-aho puh. 040 307 5304 arkipäivisin klo 9.00-10.00. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Rekrytointi
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.07.2018 mennessä.