(Poistunut julkaisusta)

Käyttöönottaja / mekaaninen asennusvalvoja
BMH Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme nyt asennusosastollemme

Käyttöönottajaa / mekaanista asennusvalvojaa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja toivomme muutaman vuoden kokemusta teolliselta toimialalta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kiinteän polttoaineen käsittely-/murskausjärjestelmistä ja niiden käyttöönotoista sekä kokemusta sähköasennuksista ja hydrauliikkajärjestelmistä.

Tehtävään kuuluu laitejärjestelmien käyttöönotoista vastaaminen projektikohtaisesti sekä koti- että ulkomailla. Myös erilaiset vikojen selvitykset suoraan asiakkaalla tai etätuen kautta sekä huoltotöiden/modernisointien asennusvalvonta-/käyttöönottotyöt, ovat olennainen osa haettavan henkilön tehtäväkenttää.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka arvojemme -menestys-yhteistyö-intohimo - mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka. Koet, että paineensietokykysi sekä edellytykset nopeaan reagointiin asioiden pikaisestikin muuttuessa, ovat vahvuuksiasi.

Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaamisesi on korkealla tasolla, etkä kaihda työhön sisältyvien matkapäivien määrää niin koti- kuin ulkomailla.

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Meillä sinua tuetaan oman henkilökohtaisen osaamisesi kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asennusosaston päällikkö Juha Viitala, puh. 040 964 3729.