(Poistunut julkaisusta)

Käyttöomaisuuskirjanpitäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme

KÄYTTÖOMAISUUSKIRJANPITÄJÄÄ

Mehiläisen taloushallintoon Helsinkiin

Toimit käyttöomaisuuskirjanpitotiimin jäsenenä ja olet vastuussa sovitusta käyttöomaisuuskirjanpidon kokonaisuudesta yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa.
Toimenkuvaasi kuuluu konserniin kuuluvien yhtiöiden käyttöomaisuuskirjanpito, investointien seuranta, osallistuminen tilinpäätösten laatimiseen tarvittavin osin, käyttöomaisuusostolaskujen käsittelyt, yrityskauppojen myötä tulleen käyttöomaisuuden käsittelyt ja fuusioiden kohteena olevan käyttöomaisuuden käsittelyt. Raportoit ulkoisen laskennan johtajalle.

Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
- Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kasvavassa yrityksessä
- Pääset osaksi upeaa työyhteisöä ja sitoutunutta tiimiä, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseksi.

Odotamme sinulta aktiivista otetta ja ratkaisuhakuisuutta, positiivista asennetta sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, tiimityöskentelytaitosi ja tapasi työskennellä. Olet analyyttinen, hahmotat olennaiset asiat ja pidät dynaamisesta ympäristöstä. Sinulla on aiempaa kokemusta (vähintään 3 vuotta) käyttöomaisuuden kirjanpidon tehtävistä. Hyvä ymmärrys kirjanpidosta katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 16.11.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies, Ulkoisen laskennan johtaja Markku Mikkola, puh. + 358 40 821 8771, markku.mikkola@mehilainen.fi