(Poistunut julkaisusta)

Käyttömiehiä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme Olkiluotoon

KÄYTTÖMIEHIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt käyttömiehiä käyttötehtäviin.

Käyttömiehen tehtävässäsi työskentelet käyttötoimenpiteiden ja prosessin valvontatehtävissä ydinvoimalaitosyksiköillämme OL1 ja OL2. Tehtäviisi kuuluvat myös laitosyksiköiden ennakkohuoltotoimenpiteet ja avustaminen kunnossapitotehtävissä. Käyttömiehen työ on vuorotyötä.

Minkälaista henkilöä haemme?
Olet tiimipelaaja ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Sinulla on prosessi-, sähkö-, automaatio- tai konetekniikan tai vastaava ammatillinen perustutkinto.  Arvostamme tehtäviin soveltuvaa käytännön työkokemusta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

Tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 22.10.2020 mennessä  ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja:
Lisätietoa tehtävästä antavat jaospäälliköt Tero Heinikangas, puh. (02) 8381 2110 ja Henrikki Häkkinen, puh. (02) 8381 2120