(Poistunut julkaisusta)

Käyttömiehiä
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Käyttömiehiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt käyttömiehiä käyttötehtäviin.

Käyttömiehen tehtävässäsi työskentelet käyttötoimenpiteiden ja prosessin valvontatehtävissä ydinvoimalaitosyksiköillämme. Tehtäviisi kuuluvat myös laitosyksiköiden ennakkohuoltotoimenpiteet ja avustaminen kunnossapitotehtävissä. Käyttömiehen työ on vuorotyötä ja käyttö- ja käynnissäpitotehtävissä vaihtelevasti vuoro-/päivätyötä.

Olet tiimipelaaja ja olen kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Sinulla on prosessitekniikan tai vastaava ammatillinen perustutkinto.  Arvostamme tehtäviin soveltuvaa käytännön työkokemusta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat jaospäälliköt Tero Heinikangas, puh. (02) 8381 2110 ja Henrikki Häkkinen, puh. (02) 8381 2120  

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!