(Poistunut julkaisusta)

Käyttömestari
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.
 
Etsimme Tuotannon Terminaalit ja Varastot -organisaatioon Jyväskylän varastolle
 
Käyttömestaria
 
 
Ydinosaaminen ja tehtävät
 
Käyttömestarin vastuualueena on Jyväskylän varasto. Vastuullasi on turvallinen ja asiakaslähtöinen varaston kokonaisvaltainen hallinta Terminaalit ja Varastot -organisaation tavoitteiden mukaisesti. Käyttömestarina kuulut Varastot -organisaatioon ja toimit aktiivisesti yhteistyössä muiden Nesteen varastojen kanssa.
 
Tulet toimimaan varaston kemikaalien käytönvalvojana ja vastuullasi on varaston operatiivinen valmius, sekä laitteiston ajantasainen huolto- ja kunnossapito. Tehtävänäsi on toimia varaston ensisijaisena yhteyshenkilönä eri sidosryhmiin ja toimenpidevastuullisena erilaisissa kehitysprojekteissa. 
 
 
Menestyksen avaimet tehtävään
 
Käyttömestarin tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa turvallisuusosaamista sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet tekemään yhteistyötä asiakasrajapinnassa ja tuotannon eri matriisien kanssa. 
 
Työtaustasi voi olla esimerkiksi terminaalitoiminnoista tai tuotannon alalta. Edellytämme hyvää teknistä osaamista sekä perustiedot vaarallisten aineiden kuljetuksista. 
 
Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan alalta tai vastaavia näyttöjä työelämästä. Edellytämme myös näkemystä ja kokemusta kemian ja/tai prosessiteollisuudesta sekä näihin liittyvistä riskeistä ja turvallisuuskäytännöistä.
 
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen sekä haastavan työn, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri osapuolten kanssa. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.


Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin.
 
Hakuaika päättyy 16.8.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.