Käyttöliittymäkehittäjä (harjoittelija / lopputyö)
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Panasoft Oy etsii harjoittelijaa tai lopputyön tekijää tuotekehitystiimiin. Toimenkuva painottuu aluksi käyttöliittymä / frontend kehitykseen, mutta laajenettavissa hakijan osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden myötä.

Panasoft Oy on vuonna 1982 perustettu yritys, jolla on vankka kokemus ohjelmistojen ja palveluiden tuottamisesta eri toimialoille. Merenkulun järjestelmämme ja palkanlaskentapalvelumme ovat varustamoasiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä ja olemme yksi vahvimmista toimijoista Itämeren alueella. Tarjoamme myös ohjelmisto- ja konsultointipalveluita muille toimialoille, joista vahvimpina ovat ajoneuvojen maahantuojat sekä kiinteistötoimiala. Panasoft Oy kuuluu Amiko Group-konserniin.

Meillä on konttorit Helsingissä, Lahdessa ja Kotkassa. Nyt etsimme kehittäjää pääasiassa Lahteen, mutta etätyöskentelykin on mahdollista. Useassa paikassa toimiessamme on tärkeää, että osaat kysyä apua ja jakaa tietojasi kollegoillesi niin toimistolla kuin etänä.

Voit työskennellä omien mahdollisuuksiesi mukaan täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti. Voit olla opintojesi alkuvaiheessa tai jo pidemmälle ehtinyt. Myös lopputyön tekeminen on mahdollista.

Toivomme, että tunnet tämän päivän web-tekniikkojen perusteet ja olet kiinnostunut oppimaan lisää. Käyttöliittymäkehityksessä käytämme tällä hetkellä Angular frameworkia. Myös C#, SQL ja PHP tuntemuksesta on etua. Kehitystyössä tarvitset työskennellä Azure, Azure DevOps ja Git kanssa, joten pilvipalvelujen ja versionhallinnan perusteet on syytä tuntea.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi tulemaan. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Karvanen, sähköposti jukka.karvanen@panasoft.fi, puhelin 040 757 9315

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393677
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti