(Poistunut julkaisusta)

Käyttöliittymäasiantuntija / UX-suunnittelija
Mylab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Oletko ehkä nykyisessä työssäsi kyllästynyt jatkuvaan laskutusasteen tuijottamiseen tai turhanpäiväisten järjestelmien tunkkaukseen? Haluatko tehdä työtä, jolla on todellinen merkitys ja kriittinen rooli suomalaisessa terveydenhuollossa

Hae mukaan joukkoomme terveydenhuollon ohjelmistotuotekehityksen pariin! Laboratoriotietojärjestelmätiimimme etsii vahvistusta. Tarjoamme rennon työympäristön, jossa voit kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi työskennellen pitkäjänteisesti omien tuotteidemme kehityksen parissa. Asiakkaitamme ovat mm. useat suomalaiset yliopisto- ja keskussairaalat sekä keskeiset terveydenhuollon laboratoriot.

Tarjoamme paikan kehittämään omia ohjelmistotuotteita taajaan vaihtuvien projektien sijasta. Haluamme rakentaa tuotekehityksestämme yhä kovemman tiimin, jossa henkilökohtaista kehittymistä pidetään kovassa arvossa ja siihen panostetaan. Olemme juuri niin hyvä kuin työntekijämme. Siksi palkkaamme parhaita asiantuntijoita, joiden taidot ja näkemykset yhdistämällä uudistamme alaa edelläkävijänä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme nyt joukkoomme

Käyttöliittymäasiantuntijaa /UX-suunnittelijaa

Tässä tehtävässä pääset miettimään terveydenhuollon laboratorioiden prosesseja palvelumuotoilun näkökulmasta ja kehittämään My+ palveluperheemme tuotteiden käyttäjäkokemusta. Etsimme henkilöä, joka osaa muodostaa mielessään prosessikaavioita ja jalostaa ne koodaamalla helppokäyttöisiksi ja konkreettisiksi käyttöliittymiksi.

Tässä tehtävässä ovat hyödyksi seuraavat osaamisalueet:

 • Käyttöliittymäsuunnittelu
 • Käytettävyys
 • Käyttäjäkokemus
 • HTML5
 • CSS
 • JavaScript
 • Tietokannat (SQL)

Miksi hakea tähän tehtävään?

 1. Pääset tekemään pitkäjänteistä työtä ja kehittämään osaamistasi Mylabin omien tuotteiden parissa.
 2. Pääset varmistamaan huippuluokan käyttäjäkokemuksen terveydenhuollon ammattilaisille.
 3. Laboratoriotutkimukset ovat yksi merkittävimmistä tiedoista hoitoprosessissa ja kliinisessä päätöksenteossa. Tässä tehtävässä pääset syvälle suomalaisen terveydenhuollon prosesseihin ja vaikutat sitä kautta suomalaisten jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Miksi hakea Mylabiin?

 1. Meillä arvostetaan tasapainoista arkea vapaa-ajan ja työn välillä. Uskomme, että tiimi on tehokkaimmillaan, kun työskentely on sovitettu kunkin elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.
 2. Meillä kiinnitetään paljon huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja henkilöstöetumme ovat vailla vertaansa. Vai miltä kuulostaa oma kuntosali, laajennettuun työterveyteen sisältyvä hammashuolto tai esimerkiksi kulttuurimatka Budapestiin?
 3. Mylab on yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Toimialamme ei ole kovinkaan suhdanneherkkä, joten pystymme kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti ilman kvartaalitalouden painetta.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, henkilöhakukonsultti Hannu Järvimäki, puh. 03 3138 0462, hannu.jarvimaki@personnel.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.1.2018 mennessä www.personnel.fi kautta.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.