(Poistunut julkaisusta)

Käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelija
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Haemme kasvavaan joukkoomme

KÄYTTÖLIITTYMÄ- JA KÄYTETTÄVYYSSUUNNITTELIJAA

Haluatko olla mukana kehittämässä maailman edistyksellisimpiä hammaslääketieteen laitteita, aina ensimmäisestä luonnoksesta lopullisiksi kaupallisiksi menestystuotteiksi? Teemme Planmecalla pitkäjänteistä, monialaista kehitystyötä tarjotaksemme asiakkaillemme alansa parhaita ja tehokkaita työkaluja.

Olemme nyt hakemassa tutkimusosaston teollisen muotoilun tiimiin käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelijaa. Käyttäjäkeskeisen suunnittelun osaajana vastaat asiantuntija-arvioista, kilpailija-analyyseista, käyttöliittymien ulkoasusta, käytettävyystestauksesta, käyttäjätutkimuksesta sekä osallistut käyttöliittymäarkkitehtuurin luomiseen. Osallistut yhtiöryhmän koko tuoteportfolion käyttöliittymäratkaisujen kehittämiseen aina asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta ratkaisujen käyttöönottoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- käyttäjälähtöisten suunnitteluperiaatteiden tuntemusta
- vankkaa käyttöliittymäsuunnittelun osaamista
- kykyä tuottaa lopullista grafiikkaa
- vahvaa visuaalista silmää ja tehokkaita visualisointitaitoja (Photoshop, Illustrator, Sketch, Zeplin)
- kykyä suunnitella ja tehdä käytettävyystestejä
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Arvostamme lisäksi QT-taitoja ja lääketieteellisten laitteiden viranomaismääräysten tuntemusta.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavia projekteja, tarvitsemasi työkalut sekä osaavat ja innostuneet työkaverit. Kyseessä on vakituinen työsuhde menestyvässä ja vakavaraisessa korkean teknologian vientiyrityksessä. Planmecalla saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi uusinta teknologiaa käyttävien laitteiden ja haasteellisten tehtävien parissa.

Lisätietoja antaa käytettävyyssuunnittelija Tero Pihlajamäki (p. 020 7795 814, tero.pihlajamaki (a) planmeca.com).

Tartu tilaisuuteen, ja lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, sekä mahdollinen portfolio suunnittelemistasi töistä 12.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.