(Poistunut julkaisusta)

Käyttökouluttaja & ohjausjärjestelmäasiantuntija (Halli, Jämsä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt käyttökouluttajaa & ohjausjärjestelmäasiantuntijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuva on laaja. Tehtäviisi kuuluu koneiden koeajo ja säätö asennuksien jälkeen. Myös asiakaskoulutus on osana toimenkuvaa. Tässä tehtävässä vastaat myös ohjausjärjestelmien asiakastuesta. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta hakkuutyöstä, asiakaspalvelutaitoja sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja hieman myös ulkomailla. Englannin kielen taito on välttämätön. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Nisulan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan joko Clickin toimistolle tai METKO-messuille Jämsään to 30.8. tai pe 31.8. klo 9-15 väliselle ajalle. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 8-16 -välisenä aikana.