(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri/tuotantokemisti
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Työnkuvasi

Toimit käyttöinsinöörinä sekä tuotantokemistinä Fortum Recycling and Waste Solution -yksikön tuotannon materiaalinhallinnan tehtävissä. Vaikutat ratkaisevasti jätteenkäsittelyn toimintoketjun toteuttamiseen. Kuulut ammattitaitoiseen tiimin ja saat joukon kiinnostavia haasteita.

 

Tarjoamme sinulle

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Fortum RWS:n päivittäiseen toimintaan ympäristö- ja jätehuoltoasioiden ytimessä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja saada uusia haasteita kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme insinööritason kemian koulutusta sekä työkokemusta tuotannon kemian työympäristöstä. Äidinkielesi on suomi sekä omaat hyvät englannin kielen taidot. Arvostamme myös kokemusta esimiestyöstä sekä jatkuvan parantamisen työkalujen tuntemusta.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointityökalumme kautta viimeistään 19.4.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Juha Nykänen, juha.nykanen@fortum.com sekä puhelimitse perjantaisin klo 12-14, puh. 050 331 1168.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumaustestauksen.