(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Metsä Board hakee

ARKITTAMON KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

Äänekosken kartonkitehtaalle

Ota haltuun uusi, innostava työ

Haemme nyt Äänekosken kartonkitehtaalle nykyaikaiseen arkittamoon määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2022 saakka) käyttöinsinööriä. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Vastaat arkittamon päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, tuotantotehokkuudesta, laaduntuottokyvystä ja oikea-aikaisuudesta. Olet mukana arkittamon henkilöstöresursoinnissa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Osallistut arkittamon työsuojelu- ja turvallisuusasioiden hoitamiseen sekä olet mukana hoitamassa arkittamon tuoteturvallisuusasioita.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva DI:n koulutus ja aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden tuotannosta luetaan eduksi. Omaat kannustavan ja ihmisiä valmentavan joukkuepeliasenteen, sekä jämäkkää ja johdonmukaista esimiesotetta hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Sinulla on arkituskokemusta tai tuotantokokemusta kappaletavarateollisuudesta. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja olet ongelmanratkaisukykyinen. Sinulla on kehittämis- ja kehittymishalua, sekä omaat vahvan turvallisuusasenteen. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. 

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Liity osaajien joukkoon!

Haluatko kuulla lisää?

Käyttöpäällikkö Timo Salo (p. 050 598 0084) kertoo mielellään lisää tulevasta tehtävästäsi ja odotuksistamme sinusta. Timon tavoitat parhaiten tiistaina 8.12. klo 9-11 tai torstaina 10.12. klo 12-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 13.12.2020 saakka. Menestystä hakuun!