(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Käyttöinsinöörinä suunnittelet ja ohjaat päivittäistä tuotantoa tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Toimit vuorokäynnissäpitäjien esimiehenä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Toimit aktiivisessa yhteistyössä osastoinsinöörien, muiden toimihenkilökollegoiden ja työntekijöiden kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, intoa pitkäjänteiseen kehittämiseen ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovitut asiat oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita biotuoteteollisuuden parissa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Käyttöpäällikkö Sami Ristiluomalle (p. 050 389 3460),  jonka  tavoitat parhaiten 10.09.2020 kello 09-11.00 ja 17.09.2020 kello 09 - 11.00.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 27.09.2020 saakka. Menestystä hakuun!