Käyttöinsinööri
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Käyttöinsinööriä (valimo)

Oletko luontainen esimies, joka saa aikaan hyviä tuloksia ja muut innostumaan? Hae meille töihin!

Tehtävät
Valimo vastaa sinkkitehtaan lopputuotteiden valmistamisesta ja tuotteiden toimittamisesta asiakkaille. Käyttöinsinöörinä tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi osaston tuotantosuunnitelman toteutumisen varmistaminen, resurssien ja osaamisen suunnittelu, työtapojen ja -menetelmien ohjeistaminen ja kehittäminen sekä osaston kehitysprojekteihin osallistuminen. Olet osa asiantuntevaa tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä valimon vuorotyönjohtajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu jonkin verran myös asiakaskontakteja sekä kansainvälistä yhteistyötä myyntiorganisaation kanssa.

Vastuualueesi henkilöstömäärä on n. 50 henkilöä. Esimiehesi on valimon osastopäällikkö.

Koulutus ja vaatimukset
Edellytämme esimieskokemusta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus teollisesta ympäristöstä katsotaan merkittäväksi eduksi. Odotamme, että olet tiimipelaaja ja osaat motivoida henkilöstöä. Saat ihmiset innostumaan ja saavuttamaan tavoitteensa sekä kehittämään niin omaa ammattitaitoaan kuin yritystämme.

Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi ja tehtaan muiden sidosryhmien kanssa, joten sinun tulee osata työskennellä erilaisten ihmisten parissa. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!
Tarjoamme sinulle suuren yhtiön edut, monipuoliset työtehtävät ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340515
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa osastopäällikkö Aki Lassi puh. 040 567 0411, ke 19.2. klo 13 - 15.