(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

 

Haemme nyt Kouvolaan Kymin sellutehtaallemme käyttöinsinööriä kuivauskoneen alueelle.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Mitä teet

Käyttöinsinöörinä vastuualueellesi kuuluvat sellutehtaan kuivauskoneen, selluvaraston ja jätevedenkäsittelyn toiminnasta ja turvallisuudesta vastaaminen sekä näiden jatkuva kehittäminen. Toimit läheisessä yhteistyössä sellutehtaan muiden osastojen kanssa. Huolehdit osastojen turvallisuustoiminnasta sekä henkilöstön kehittämisestä.


 

Kuka olet

  •     Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemusta sellu- tai paperitehdasympäristöstä
  •     Sinulla on laaja ymmärrys tehdasympäristössä toimimisesta sekä osaamista kemiallisesta massanvalmistuksesta
  •     Sinulla on ymmärrystä selluprosessista, kuivauskoneen ja jäteveden käsittelyn toiminnasta sekä perusosaamista automaatiojärjestelmistä
  •     Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet
  •     Kykenet systemaattisten ja pitkäjänteisten suunnitelmien tekemiseen
  •     Tiimityöskentelytaidot, innostuneisuus ja oma-aloitteisuus sekä luova ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana kansainvälistä yhtiötä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

  •     Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  •     Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  •     Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  •     Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot


Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin tuotantopäällikkö Jukka Flinkman puh. 0407196442.


Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta  12.1.2020 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.