(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Metsä Fibre Rauman sellutehtaalle

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Käyttöinsinöörinä suunnittelet ja ohjaat päivittäistä tuotantoa tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Toimit vuorokäynnissäpitäjien esimiehenä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Toimit aktiivisessa yhteistyössä osastoinsinöörien ja työntekijöiden kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovitut asiat oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Käyttöpäällikkö Tuomas Vihelälle  (p. 040 631 7828),  jonka  tavoitat parhaiten 13.12.2019 kello 12-14.00 ja 20.12.2019 kello 12-14.00.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 31.12.2019 saakka. Menestystä hakuun!