(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Käyttöinsinööriä.

Tehtäviisi kuuluvat vastuualueesi yksiköiden ja laitteiden sekä tuotevalmistuksen seuranta ja raportointi, prosessi- ja automaatioteknisten rajoitteiden tunnistaminen sekä mahdollisuuksien hyödyntäminen. Osallistut vastuualueesi suorituskyvyn kehittämiseen, toiminnan ohjeistamiseen, operaattoreiden kouluttamiseen ja osaamisen varmistamiseen.

Työtämme yhdistää vastuullisuus, yhteistyö sekä halu kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on meille kaikille tärkeää.

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa on tässä tehtävässä

  • Kemian- tai prosessitekniikan DI- tai insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus
  • Oma-aloitteisuus, hyvä yhteistyö-, kommunikointi- ja esiintymiskyky
  • Osaat laatia ja tuottaa selkeitä ohjeistuksia sekä muuta kirjallista materiaalia
  • Osaat analysoida tuotannosta saatavaa dataa ja prosessia, joiden pohjalta kykenet kehittämään prosessia eteenpäin
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä tai käytännön kokemusta prosessituotannosta
  • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan sekä kunnianhimoa edetä uralla ja kasvaa vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin
  • Lean työkalujen tuntemusta

Lisäksi me uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmiset, joille turvallisuus ja kestävyys ovat osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän ymmärtäminen on meille kaikille tärkeä, ja voimme tehdä innokkaita pyrkimyksiä löytää paras ratkaisu asiakkaillemme. Nesteellä me jokainen olemme itsemme johtajia ja meillä on luonnollinen halu tehdä rakentavaa yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Tule jalostamaan tulevaisuutta kanssamme!

Olemme kiinnostuneita saamaan sinut osaksi osaavaa ja eteenpäin katsovaa tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipaikka- ja tuotantopäällikkö Tuomas Pääkkölä, p. 050 458 2410, tiistaisin ja torstaisin klo 14:00-15:00 välillä. 

Hakuaika päättyy 4.9.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.