(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme nyt Metsä Board Joutsenon BCTMP-tehtaalle

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

Mitä pääset tekemään

Avaintehtäviäsi ovat päivittäisten töiden suunnittelu, resursointi, investointien ja projektien avustaminen. Töitä ovat  prosessi- ja tehdaskäytäntöjen kehittäminen koko tehtaan alueella yhdessä muun organisaation kanssa. Tavoitteena on massan tuottaminen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ympäristö- ja turvallisuusasiat huomioiden. Vastaat vuoro-operaattoriorganisaation esimiestehtävistä ja kouluttamisesta.

Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan, sekä tehtaan toiminnan kehittämiseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi ja olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi tehtaan toimintaan. Toimit tehtaan kemikaalikäytönvalvojana, sekä muissa koulutuksesi mukaisissa vastuutehtävissä. Raportoit tehtaan tuotantopäällikölle.

Millä vakuutat meidät

Olet itsenäiseen ongelmanratkaisuun pystyvä tiimipelaaja ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti sekä turvallisuusjohtamisen periaatteita noudattaen. Huomioit myös siisteyden ja elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa alan koulutusta (AMK tai DI)
  • prosessitekniikantekniikan tuntemus
  • prosessiteollisuuden tuotanto- käyttö ja esimieskokemus katsotaan eduksi
  • joustavuutta työskennellä muuttuvissa työolosuhteissa
  • DNA-järjestelmän tai yleensä eri prosessijärjestelmien ja -ohjelmistojen tuntemusta
  • Pystyt kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä

Miksi Metsä

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Liity osaajien joukkoon!

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja organisaation tuen. Paikka antaa hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen loistavassa työyhteisössä.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotantopäällikkö Juha Luukkaalle:lle (p. 040 713 0761) viikoilla 32 ja 33.

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 18.8.2019 saakka.  Kuullaan pian!