(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa me Carunalla haluamme, että meillä on miljoona tyytyväistä asiakasta. Tule käyttöinsinööriksi sähköverkot-yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme käyttöinsinööriä käyttökeskus-tiimiimme varmistamaan, että sähköverkkomme tuo hyviä hetkiä suomalaisten arkeen. Jaamme hyvää energiaa turvaamalla sähköverkkomme turvallisen ja optimaalisen käytön kaikissa verkon käyttötilanteissa. Pidämme toimitusvarmuuden korkealla tasolla ja asiakkaamme hyvin informoituina sähkökatkoista.

Käyttöinsinöörinä työskentelet käyttökeskuksessa, joka vastaa Carunan sähköverkon valvonnasta, vikojen hallinnasta ja kytkentöjen johtamisesta sekä sähköverkon käyttöturvallisuudesta.

Vastuullesi kuuluu sähköverkon reaaliaikainen kytkentätilanteen ja käytettävyyden hallinta. Minimoit sähkökatkosta asiakkaalle aiheutuvan haitan ja pidät asiakkaamme ajan tasalla sähkökatkoista. Ohjaat kenttäresursseja sähköverkon kytkennöissä niin vikatilanteessa kuin suunnitelluissa kytkennöissä. Osaat hyödyntää monipuolisia tietojärjestelmiämme ja ohjata yhteistyökumppaneitamme mm. VIRVE-puhelimella.

Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen osallistut asiantuntijana järjestelmähankkeisiin ja toimit järjestelmän tuki- tai pääkäyttäjänä sekä käytönsuunnittelun tukena. Laajassa häiriötilanteessa käärit myös hihasi ja osallistut suurhäiriön selvitystyöhön käyttökeskuksessamme yhdessä koko tiimin kanssa.

Tarjoamme

Käyttöinsinöörinä sinulla on mahdollisuus kehittää sähköverkon käyttö- ja häiriötilanteiden osaamistasi dynaamisessa ja haasteita tarjoavassa ympäristössä. Saat mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka on alansa edelläkävijä. Pääset tekemään töitä asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja kehittyä alan ammattilaiseksi.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Vahvuutena näemme järjestelmällisyyden, oma-aloitteisuuden, hyvän päätöksentekokyvyn ja ajoittaisissa hektisissä tilanteissa paineensietokyvyn. Tehtävässä menestymiseen vaikuttavat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot tarvittaessa myös englannin ja ruotsin kielellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa.

Katsomme eduksi useamman vuoden työkokemuksen sähköverkkoon tai sähköasemaan liittyvissä työtehtävissä. Käyttökeskuksen 24/7 toiminnan ja vuorotyöluonteen vuoksi myös vuorotyökokemuksesta on etua sinulle.

 

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 12.5.2019 mennessä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja huumausainetestausta.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttökeskuspäällikkö Kimmo Vainiola, sähköpostitse kimmo.vainiola@caruna.fi tai puhelimitse 020 520 5257.