(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt käyttöinsinööriä Kaipolan voimalaitoksellemme Jämsään.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Kaipolan tehdas valmistaa painopaperia kolmella tehokkaalla paperikoneella. Pääraaka-aineet ovat keräyspaperi ja kuusipuu. Voimalaitos tuottaa paperikoneiden tarvitsemaa höyryä ja sähköä. Pääpolttoaineet ovat metsästä kerättävä biomassa sekä turve. Kaipolan paperitehdas sijaitsee Jämsän kaupungissa, eteläisessä Keski-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päijänne ja muut vesistöt sekä Himos ja alueen monipuolinen luonto tarjoavat erinomaisen asuinympäristön luonnosta ja liikkumisesta nauttivalle ihmiselle.

Mitä teet

Vastaat voimalaitoksen kustannustehokkaasta käytöstä ja kunnossapidosta sekä osallistut prosessinkehitystyöhön. Osallistut lisäksi erikseen sovittuihin investointi- ja muihin projekteihin sekä henkilöresurssien suunnitteluun. Olet vahvasti mukana turvallisuustyössä ja turvallisuuden edistämisessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa yhteistyötä UPM Metsän ja muun tehdasorganisaation kanssa.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta voimalaitostehtävistä. Olet sitoutunut turvallisuuteen ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen sekä sinulla on aiempaa esimieskokemusta. Olet yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja osaat viestiä myös englanniksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat energiapäällikkö Arto Heinjoki puh. +358407165856 ja tehdaspalvelupäällikkö Kari Mäki puh. +358405476648.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 21.4.2019 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.