(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt Kouvolaan Kymin sellutehtaalle käyttöinsinööriä kemikaalien talteenottolinjalle ja energiantuotantoon.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Mitä teet

Käyttöinsinöörinä tehtäväalueeseesi kuuluu sellutehtaan kemikaalien talteenoton tuotantoprosessi, sen kehittäminen ja energiatehokkuuden ylläpitäminen. Kunnossapito on olennainen osa talteenottolinjan ja energiantuotannon käytettävyyttä ja se vaatii jatkuvaa kehittämistä myös käyttöinsinööriltä. Lisäksi tehtäväalueeseesi kuuluu Kymin Voiman kattilalaitoksen energiantuotanto sisältäen käyttö- ja kunnossapitoasiat. Ympäristöasioiden seuranta ja raportointi sekä turvallisuusasiat ovat tärkeä osa päivittäistä toimintaasi. Lisäksi osallistut henkilöstön kehittämiseen toiminta-alueellasi.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä mielellään työkokemusta sellutehtaan prosesseista. Sinulla on kokemusta energia- ja prosessitekniikasta sekä tietämystä kemiallisesta massanvalmistuksesta. Sinulla on osaamista prosessilaskennasta ja automaatiojärjestelmistä. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tiimityöskentelytaidot, oma-aloitteisuus ja luova ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana kansainvälistä yhtiötä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin käyttöpäällikkö Toni Orava, puh. 0408238773.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.11.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.