(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt Lappeenrantaan Kaukaan sellutehtaalle käyttöinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen kemikaalien talteenottolinjalle ja energian tuotantoon.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Mitä teet

Käyttöinsinöörinä vastuualueeseesi kuuluu sellutehtaan kemikaalien talteenottoprosessin toiminnasta, turvallisuudesta ja kunnossapidosta vastaaminen sekä näiden jatkuva kehittäminen. Tehtäväalueeseesi kuuluvat myös vastuu Kaukaan sellutehtaan ja Kaukaan Voiman energiantuotannosta ja lämmönjakelusta. Ympäristöasioiden seuranta ja viranomaisraportointi, sekä osastojen turvallisuustoiminnasta huolehtiminen ovat osa käyttöinsinöörin tehtäväkenttääsi. Lisäksi osallistut henkilöstön kehittämiseen vastuualueellasi.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä työkokemusta sellutehtaan energiatehtävistä. Sinulla on laaja energia- ja prosessitekniikan osaaminen sekä osaamista kemiallisesta massanvalmistuksesta. Hallitset taselaskennan sekä sinulla on perusosaamista automaatiojärjestelmistä. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tiimityöskentelytaidot, innostuneisuus, oma-aloitteisuus ja luova ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana kansainvälistä yhtiötä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin voimalaitospäällikkö Markku Kauppinen, puh. 0405738340 ja työsuhdepäällikkö Hans Nyström, puh. 0407056477.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.10.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.