(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme Porvoon jalostamon Tuotantolinja 1:lle

Käyttöinsinööriä

Tehtäviisi kuuluvat vastuualueesi yksiköiden ja laitteiden sekä tuotevalmistuksen seuranta ja raportointi, prosessi- ja automaatioteknisten rajoitteiden tunnistaminen sekä mahdollisuuksien hyödyntäminen. Osallistut vastuualueesi suorituskyvyn kehittämiseen, toiminnan ohjeistamiseen, operaattoreiden kouluttamiseen ja osaamisen varmistamiseen.

Työtämme yhdistää vastuullisuus, yhteistyö sekä halu kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on meille kaikille tärkeää.

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa on tässä tehtävässä

  • Kemian- tai prosessitekniikan DI- tai insinöörin tutkinto tai muu relevantiksi näkemäsi koulutus
  • Oma-aloitteisuus, hyvä yhteistyö-, kommunikointi- ja esiintymiskyky
  • Osaat laatia ja tuottaa selkeitä ohjeistuksia sekä muuta kirjallista materiaalia
  • Osaat analysoida tuotannosta saatavaa dataa ja prosessia, joiden pohjalta kykenet kehittämään prosessia eteenpäin
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito 

Arvostamme myös

  • Aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä tai käytännön kokemusta tuotannosta
  • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan sekä kunnianhimoa edetä uralla ja kasvaa vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin
  • Lean työkalujen tuntemusta 

Lisäksi me uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmiset, joille turvallisuus ja kestävyys ovat osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän ymmärtäminen on meille kaikille tärkeä, ja voimme tehdä innokkaita pyrkimyksiä löytää paras ratkaisu asiakkaillemme. Nesteellä me jokainen olemme itsemme johtajia ja meillä on luonnollinen halu tehdä rakentavaa yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Tule jalostamaan tulevaisuutta kanssamme.

Olemme kiinnostuneita saamaan sinut osaksi osaavaa ja eteenpäin katsovaa tiimiämme!

Jos sinulla on kysyttävää prosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Tuomas Pääkkölään, puh. 050 458 2410, perjantaisin klo 14-15.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.10.2018.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausaine-testauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jolla on katse eteenpäin!