(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt käyttöinsinööriä UPM Pietarsaaren sellutehtaalle.

UPM:n Selluliiketoiminta työllistää maailmanlaajuisesti 1 500 henkilöä. Neljä modernia tehdastamme Suomessa ja Uruguayssa tuottavat korkealaatuista havupuu-, koivu- ja eukalyptussellua. Asiakkaamme eri puolilla maailmaa valmistavat sellustamme muun muassa pehmo- ja erikoispapereita, pakkauskartonkia sekä kirjoitus- ja painopapereita. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. Lisää meistä osoitteesta www.upmpulp.com

Mitä teet

Vastaat kuitulinjojen valmistusprosessista ja osallistut linjalla tuote- ja prosessinkehitystyöhön. Osallistut lisäksi erikseen sovittuihin investointi- ja muihin projekteihin sekä henkilöresurssien suunnitteluun. Olet vahvasti mukana turvallisuustyössä ja turvallisuuden edistämisessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa yhteistyötä toimitusketjun, käynnissäpitotiimin ja muun tehdasorganisaation kanssa.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus sellun tai paperin tuotannosta ja/tai prosessinkehityksestä. Sinulla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky kuuluu vahvuuksiisi. Tehtävässä vaaditaan sitoutumista turvallisuuteen, esimiestaitoja, yhteistyökykyä, innovatiivisuutta ja sitoutumista jatkuvaan parantamiseen. Toimimme kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kaksikielisessä työyhteisössä, joten edellytämme sinulta vahvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Virkkala tero.virkkala@upm.com tai puh. +358204169424.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.9.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.