(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Tehtäväkuvaus

Haemme nyt käyttöinsinööriä selluntuotantoon kuidunvalmistuksen alueelle Imatran tehtaille.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat laadun ja tuotantolinjan käytettävyyden varmistaminen, tuotantotehokkuuden kehittäminen sekä yhteistyö kunnossapidon kanssa. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen ovat myös olennainen osa työtäsi. Käyttöinsinöörinä raportoit kuidun valmistuksesta vastaavalle käyttöpäällikölle.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta alalle sopivaa yliopistotason koulutustaustaa. Toivomme, että olet jo jonkin verran kartoittanut kokemusta sellutehtaan käyttötehtävistä sekä kehitys- ja muutoshankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä. Odotamme sinulta aktiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kunnossapidon tuntemusta ja englannin kielen taitoa. Kykenet myös työskentelemään itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtäsi. Arvostamme joustavaa otetta työhön, tahtoa ja kykyä edetä vaativampiin haasteisiin ja kiinnostusta ulkomailla työskentelyä kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jari Tiura, tehtaanjohtaja: +358 2046 22408 & jari.tiura@storaenso.com

Timo Tidenberg, tuotantopäällikkö, Imatran sellu: +358 2046 21470 & timo.tidenberg@storaenso.com