Käyttöinsinööri, voimalaitos
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme Kotkan tehtaillemme osaavaa voimalaitoksen käyttöinsinööriä. Käyttöinsinöörinä valvot ja kehität voimalaitoksen toimintoja laaja-alaisesti. 

Avaintehtäviisi kuuluvat kombivoimalaitoksen ja soodakattilan sekä talteenottoprosessin käytön ja tehokkuuden valvonta. Vastaat tehtaan raaka- ja talousveden, ilmapäästöjen, höyryn ja lauhteen laadusta ja raportoit niiden poikkeamista. Osallistut voimalaitoksen kehitystoimintaan, kuten uudistusten ja peruskorjausten suunnitteluun. Vastuullasi ovat lisäksi ympäristö-, työturvallisuus- ja vastaavien määräysten valvonta. Osallistut myös käyttöhenkilöstön osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta tehtävään hyvin soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai vastaavaa kokemusta. Kokemus voimalaitos- ja teollisuusympäristöstä katsotaan eduksi. Henkilönä siedät hyvin painetta, stressiä ja vastuullista tehtävää. Asenteesi työtä ja työtovereita kohtaan on positiivinen ja mutkaton. Olet kiinnostunut oppimaan lisää työssäsi ja sinulla on päämäärätietoinen asenne tekemiseen. Kanssasi on helppo työskennellä. Toivomme, että sinulla on valmiutta kehittyä tulevaisuudessa voimalaitoksen ja painelaitteiden käytönvalvojaksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja kehittävän tehtävän perinteisessä tehdasympäristössä. Olet tärkeässä roolissa koko tehtaan toiminnan kannalta ja pääset kehittämään itseäsi ammattilaisena. Toimit yhteistyössä monien eri tahojen kanssa ja tehtäväsi on monipuolinen. Työnantajana pyrimme hyvään henkilöstöpolitiikkaan ja korkeaan työtyytyväisyyteen.

Lisätietoja antavat:
Teemu Ukkola, Tuotantopäällikkö, Absorbex, teemu.ukkola@kotkamills.com, puh.  +358 5 210 1519
Jani Haukka, Voimalaitoksen käyttöpäällikkö, jani.haukka@kotkamills.com, puh. +358 407 218 518

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 27.syyskuuta mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot